Op zoek naar 40 jaar in dienst?

Jubileumkaarten 10, 12 5, 25, 40 jaar in dienst Kaartje2go.
Officiële jubilea voor een dienstverband zijn 25 en 40 jaar. Omdat dit steeds minder vaak voorkomt zien we ook veel feestje op de kroonjaren 5 of 10 jaar in dienst en 125, jaar in dienst. Voor alle feestjes vind je bij ons de uitnodigingen en jubileumkaarten.
40 jaar in dienst spreuken
Jubileum Wikipedia.
Een jubileum is een feestelijke herdenking van een gebeurtenis, zoals bijvoorbeeld een huwelijk, indiensttreding bij een bedrijf of oprichting van een vereniging of bedrijf, die een bepaalde tijd geleden is. Bij veel bedrijven wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is een feest aangeboden. Een tweede ambtsjubileum wordt gevierd als men 40 jaar in dienst is.
borduurpakket voor beginners
Wat rijmt er op 40-jaar-in-dienst.
Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. volg ons op Facebook. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
oefeningen billen

Contacteer ons